ELEKTRONSKA CIGARETA

Kako radi elektronska cigareta

 

Elektronska cigarete se sastoje iz 3 osnovna dela:

  • Tela cigarete. Metalne cevčica napravljena od nerđajućeg čelika.
  • Baterije. Baterije su uglavnom litijum-jonske, punjive sa LED lampicom na vrhu koja imitira žar.
  • Elektronskog raspršivača. Elektronski raspršivač zadužen je za kontrolu rada uređaja i oslobađanje pare obogaćene nikotinom prilikom uvlačenja.

KAKO RADI?

E-cigareta izgleda kao obična cigareta. To je metalna cevčica sa komorom u koju se stavlja tečni nikotin(ULJE ZA E-CIGARETE) a ima i deo koji liči na filter.
Kada pušač snažno povuče, baterija momentalno zagreje komoru sa nikotinom tako što aktivira raspršivač(atomizer) i korisnik može da uživa u pušenju bez štetnih sastojaka kao što su katran, ugljen monoksid i stotine drugih. (izvor wikipedia)

Filteri su promenjivi, ali i punjivi, dopunjuju se nikotinskim tečnostima za E-cigaretu kojih ima u različitim jačinama i aromama. Možete ih pogledati OVDE

UPUTSTVO ZA ELEKTRONSKE CIGARETE ćete dobiti uz svaku e-cigaretu koju kod nas poručite! Tako da ćete se jednostavno snaći kako da je koristite.

 

E-FEEL Elektronske cigarete Beograd, Nis, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Backa Palanka, Sremska Mitorivca, Cuprija, Jagodina, Smederevo, Negotin, Zajecar, Kladovo, Požarevac, Cacak, Kragujevac, Valjevo, Kraljevo, Užice, Novi Kneževac, Šid, Loznica, Šabac Dostava za sve gradove
http://elektricnacigara.com
http://elektronskacigareta-original.com/
http://elektronskacigareta.rs/
http://odvikavanje-od-pusenja.blogspot.com


E-feel elektronske cigarete